top of page
Libanese gerechten

SUFRA WEERSPIEGELT DE WARMTE VAN DE ARABISCHE GASTVRIJHEID

GENIET VAN UW SUFRA “SAHTEIN”

Libanese boom

Libanees eten in Antwerpen? Wees welkom bij Sufra en geniet van een heerlijke, gezonde maaltijd, geserveerd met een warme gastvrijheid. Hier kunt u naar hartenlust lunchen of dineren, met gerechten om alleen van te proeven of te delen met vrienden of met de hele familie. We zijn gespecialiseerd in verse biologische salades, grills (kip, vlees, kebab en vegetarisch) en het samenbrengen van kleine schotels met de meest uiteenlopende smaken. Ook aan de kleinsten wordt gedacht met kindergerechten.

Midden-Oosters eten

TRADITIES EN SMAKEN VAN LIBANON

Libanese boom

We serveren u unieke koude of warme Libanese mezze, met een assortiment van kleine gerechten recht uit de authentieke Libanese keuken. Vergeten traditionele smaken herleven door de aromatische geur van diverse wilde en bladgroene kruiden, biologische groenten vol van smaak en een verscheidenheid aan gegrild vlees, kip en vis met een zeste van citroen en olijfolie van eerste persing die uw smaakpapillen doen ontwaken. Al onze authentieke gerechten op onze menukaart zijn een must om eens uit te proberen. 

Hummus plaat
Libanese gerechten

LAAT U CHARMEREN DOOR DE LIBANESE KEUKEN EN PROEF VAN ONZE AUTHENTIEKE GERECHTEN, GEMAAKT MET GULHEID EN PASSIE IN HARTJE ANTWERPEN. 

Libanese boom
Kom thuis bij Sufra en reserveer meteen een tafeltje!
bottom of page